Rakennuspalveluhaku

Etsi palvelua/yritystä hakusanalla


YRITTÄJÄ! Lisää tietosi Rakentajan Puhelinluetteloon

Rakentamisen uutisia

Bonuspalkkiota muuttamisesta, tontteja ja rahaa opiskelijoille – Tämä kunta on tekemässä asukkaiden houkuttelussa Suomen ennätyksen

Huhtikuu 27, 2024 | Aiheet | Kauppalehti.fi
Syrjäseutujen kunnat houkuttelevat uusia asukkaita mitä erilaisimmilla eduilla. Perhossa o...

Harkitsetko kodin remonttia – Tämä on hintatilanne nyt

Huhtikuu 27, 2024 | Aiheet | Kauppalehti.fi
Taloustilanne näkyy kodin remonteissa asiakkaiden varovaisuutena. Myös kustannukset ovat n...

322 km/h suurnopeusradan rakentaminen alkaa – 12 miljardin rata ensimmäinen laatuaan USA:ssa

Huhtikuu 27, 2024 | Aiheet | Kauppalehti.fi
Kaksi suurkaupunkia yhdistävä ratahanke maksaa 12 miljardia dollaria....

Elementari Oy

Yhteystiedot

Ellipsipolku 5, 02210 Espoo
Puh. Elementari Oy: 0505661043
E-mail: info@elementari.fi
http://www.elementari.fi

Tarjouspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Esittely

Instagram
 

Elementtiasennus

Tiimillämme on laaja kokemus erilaisten betonielementtien asennuksesta. Tunnemme hyvin elementtiasennuksen kokonaisprosessin. Itse rakenteiden asennus betonielementeistä sisältää monia eri vaiheita, jotka edellyttävät ammattimaista suunnittelua ja suunnitelmien seurantaa. Emme myöskään unohda kaikkien tarvittavien laatustandardien ja työturvapiteiden noudattamista asennustöiden aikana. Olemme alan ammattilaisia ??ja ymmärrämme, kuinka tärkeä runkovaihe on rakennushankkeissa. Työskennellessä meidän kanssamme, voitte olla varmoja suoritetun työn laadusta ja työmaan turvallisuudesta. Yrityksemme kantaa vastuunsa koko asennusprosessin alusta sen vastaanottoon asti.

Betonityöt

Koko tiimillämme on riittävä kokemus betonintyöstä. Meiltä löytyy osaamista betonin valinnasta sen laadun ja sen ominaisuuksien mukaan riippuen kohteen rakenteen tyypistä. Betonointiprosessi on varsin tärkeä prosessi teräsbetonirakenteiden rakentamisessa. Betonointi alkaa meille laskelmilla ja oikean betonin valinnalla. Olemme valmiita suunnittelemaan koko betonointiprosessin asiakkaillemme tai suorittamaan koko työprosessin heidän suunnitelmiensa mukaisesti.

Perustukset


Perustukset ovat koko rakenteen pohja, tämä rakennusvaihe vaatii korkeaa ammattitaitoa ja yksittäisten vaiheiden noudattamista, jotka on otettava huomioon rakentamisen aikana. Ennen rakentamisen aloittamista tutustumme kaikkiin urakan suunnitelmiin. Rakennussuunnitelmien lisäksi tutkimme LVIS- ja Arkkitehti-suunnitelmat riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme ottaa huomioon kaikki tarvittavat perustuksien varaukset ja muutokset, jotta myöhemmät rakennusvaiheet voidaan suorittaa virheettömästi. Tiimimme poikkeuksellinen lähestymistapa työskentelyyn vähentää suunnitteluvirheiden riskiä tulevaisuudessa ja säästää asiakkaan budjettia. Työskentelemällä kanssamme asiakas voi olla varma kaikkien töiden laadusta, sillä rakennuspalvelujen lisäksi olemme aktiivisesti mukana projektissa koko sopimuksen ajan.

Pysäköinnin rakentaminen

Pysäköintialueen rakentaminen tarkoittaa usein suurta työmäärää, koska pienen pinta-alueen pysäköintipaikat ovat melko harvinaisia. Tällaista työtä varten yrityksellämme on erilliset tiimit, jotka keskittyvät juuri tällaiseen rakentamiseen. Pysäköintialueen rakentamisen päätehtävänä on varmistaa, että sen rakenne toimii oikein. Tämän tyyppinen rakenne kantaa jatkuvasti raskasta kuormaa, ja sen on kestettävä erilaisia ??sääolosuhteita. Tämän perusteella tutkimme huolellisesti kaikki suunnitelmat voidaksemme toteuttaa projektin rakentamisen tarkasti tulevaisuudessa.

Raudoitus


Raudoitus on toinen yrityksemme tarjoamista palveluista. Olemme alan ammattilaisia ??ja tunnemme kaikki raudoitustyön yksityiskohdat. Tiimimme osaa tulkita hyvin monimutkaisiakin suunnittelupiirustuksia ja suorittaa sille annetut tehtävät sen mukaisesti. Ennen työn aloittamista tiimimme suorittaa yksityiskohtaisen analyysin kaikista suunnitelmista, miten kunkin rakenteen pitäisi toimia. Työskentelemällä kanssamme laadun ja tarkkuuden lisäksi voit olla varma kaiken työn oikeellisuudesta.

Väestönsuoja

Pommisuojat ovat kiinteitä rakenteita monissa rakennushankkeissa. Pommisuojan rakentaminen on melko tärkeä vaihe jokaisella työmaalla. Yrityksemme on hyvin tietoinen kaikista standardeista, joita on noudatettava pommisuojan rakentamisessa. Rakennamme pommisuojan suunnitelmien mukaisesti ja suoritamme kaikki tarvittavat tarkastukset teidän puolesta.

Konsulttipalvelut

Tarjoamme vahvalla ammattikokemuksella runko- ja betonitöihin liittyviä asiantuntija- ja konsulttipalveluita rakennusliikkeille, taloyhtiöille ja kiinteistönvälitysyrityksille uudisrakkennus- ja korjaushankkeisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. rakennusvalvonta sekä projektinjohto.
Työskentelemme pääasiassa tuntikohtaisesti, mutta jokainen projekti käsitellään yksilöllisesti. Työn laajuudesta riippuen voimme tarjota myös kiinteän hinnan.
 

Jouni Helvilä T:mi logo
Polar Infra Oy logo
Kuljetus Ollikainen Oy logo
Sähköurakointi Aapo Teittinen Oy logo
Interenergy Oy Ltd Presso Center logo
Koneyrittäjä Lasse Aro-Heinilä logo
Hardia Oy logo
Altsainer Oy logo
J. Martikkala Ky logo
All-Works Uusimaa Oy logo
Koneketju H &  H Oy logo
Kestimer logo
Rakennusliike Martti Tynkkynen Oy logo
Lämpövelho Oy logo
Puusepänliike Hirvelä Oy logo
Hus & Trädgårdsservice Ek Sofia Ab logo
Metsäkoneurakointi Tapani Männistö Ky logo
J&G Palvelut logo
Koneurakointi M Väätäinen Ky logo
Rexland Ab logo
Löfbacka Rör, öppet bolag logo
Taskisen Puu Oy logo
Siivouskeidas logo
A-Maanrakennus Oy logo
Kanta-Hämeen Saneeraus ja Maalaus Oy logo
Yli-Iin Puu ja Turve logo
Letkein Oy logo
Karrintalon Lämpö Oy logo
Kuljetus Miettinen Oy logo
Eklunds All Service logo
Maansiirto-Putto Oy logo
EA Putkipalvelut logo
Poltinhuolto Ahonen Oy logo
RangsBygg logo
TRANS PARI OY logo
Ari Lensu logo
Sähkö Nummikari Oy logo
Sahaus ja terien huolto Reiju Pekka logo
Westpro Oy logo
Salon sellurakenne Ky logo
Lounais-Hämeen Mökkitalkkari logo
LVI-Tuukkanen Oy logo
Kuljetus Silvola & Co logo
Byggservice KJB Rakennuspalvelu Oy Ab  logo
Joro-Forest Oy logo
Pulverimaalaamo Ky logo
Pilkington Automotive Finland Oy AGR ESPOO logo
Alexia Rakennus Oy logo
Rakla Tampere Oy logo
Puutyöt WoodMade Oy logo
Ivora Oy logo
ARC Trade Ab Oy logo
Kutuzov Tmi logo
LVI-työ Virtanen Pekka logo
LVI-Pentti Koivusaari Oy logo
Tupla SS Avoin yhtiö logo
AR-Group Ky logo
Joen Asennustiimi Oy logo
Härmän Vuokrakonepalvelu Oy logo
M. Kukkanen Oy logo
Juha-Pekan Kiinteistösiivous Oy logo